Ontdek Oostland zoekt mensen die ook enthousiast zijn over de regio Oostland. Woon je bijvoorbeeld in Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Nootdorp, Oude Leede of Pijnacker en vind je het leuk om mee te werken aan deze website? Neem dan contact op. Er zijn verschillende rubrieken waar hulp voor nodig is.

Je leeftijd voor je bijdrage aan deze website is niet belangrijk, je enthousiasme wel. Bewoners van de regio Oostland hebben immers ook alle leeftijden!

Je bijdrage bestaat bijvoorbeeld uit het produceren van content. Content kan bestaan uit foto’s, filmpjes, vlogs, blogs, illustraties etc. etc. belangrijk is dat het vooral leuk is en natuurlijk over onze omgeving moet gaan. Samen bespreken we de onderwerpen (contentkalender). Ontdek Oostland is een website in ontwikkeling. Ontdek Oostland gaat over mooie, inspirerende verhalen en leuke activiteiten. Ontdek Oostland is een online feel good website met handige tips uit de omgeving Lansingerland & Pijnacker!

Wat kan OntdekOostland! je bieden?

  • publiek
  • werkervaring
  • link- en naamsvermelding bij al je artikelen
  • een eigen auteurspagina binnen de website waar al je artikelen voor OntdekOostland! bij elkaar staan. Uiteraard op deze pagina ook (indien je dit wenst) een link naar je website en social media
  • als je geen content produceert maar wel andere werkzaamheden voor OntdekOostland! verricht ook een naamsvermelding op de teampagina met een foto, bio, omschrijving van je werkzaamheden en (indien je dit wenst) een link naar je website en social media

Ben jij woonachtig in de regio Lansingerland of Pijnacker en kun je af en toe tijd vrij maken voor jouw bijdrage? Neem dan snel contact op.

Wat is er te doen? Wat is er te zien of te beleven? Op zoek vanuit Bergschenhoek naar het Pijnackerse- en Lansingerleven!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren