Foodtruckliefs

Al bibberend van de kou rolde ik uit de metro en wat zie ik? Is het echt? Kan ik iets warms te drinken kopen op een parkeerplaats? De blauwe bus valt op en ik nam de proef op de som. Dat is lief zeg! Ik werd door eigenaresse Lies prima voorzien van een heerlijke latte! Wat een verrijking van het station!

Foodtruck Lie(f)s staat op alle werkdagen vanaf 08.00 uur op de parkeerplaats van metrostation Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs. Zij serveren o.a. heerlijke koffie en belegde broodjes!

Aanrader!

Update: vanaf januari 2017 is Lie(f)s met verlof, meer informatie op haar Facebookpagina.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eva
Author: Eva

Eigenaresse van Evacommunciatie. Moeder van een prachtige dochter, getrouwd met Bas en ‘baasje’ van hondje eLiv. Na 42 jaar in Rotterdam ben ik sinds 2015 gevestigd in Bergschenhoek, een dorpskern van Lansingerland.