31
mrt
Yuliya Ozinga exposeert met haar schilderijen in Pijnacker
Hele dag
From 31-03-17 tot 30-04-17

Wat u hier vandaag ziet, zijn de vruchten van de reis die ik met mijn schilderijen naar mijn innerlijk heb gemaakt. Ik wil u dolgraag laten zien en voelen hoe intuïtief schilderen uw leven verrijkt en uw persoonlijkheid tot bloei brengt. Het heeft mij als mens compleet en vrij gemaakt en mijn inlevingsvermogen in het gevoelsleven van andere mensen is enorm gegroeid.

Ik voel mij nadrukkelijk verbonden met mijn medemens en omgeving. Het schilderen maakt het uitwisselen en delen van elkaars ervaringen zo veel mooier en aantrekkelijker. Bij intuïtief schilderen komt de bevrijding van alle remmingen die u ondervindt in uw drukke gehaaste bestaan en u parten spelen in uw dagelijks leven. Gelooft u mij, ik heb dat zelf mogen ervaren.

Het uiten in kunst doet u in verbinding brengen met al uw emoties en u mag alle emoties tonen! Het doek is de ideale uitlaatklep om uw gevoelens uit te drukken en uw creativiteit en verbeelding volledig te ontplooien. Het gaat er niet om of u daadwerkelijk kunt tekenen of schilderen. Bij intuïtief schilderen is iedereen kunstenaar, kunstenaar in het vertalen van emoties en ervaringen op ieders volstrekt unieke wijze.

Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop van mijn schilderen gaat naar een weeshuis in Berdichev, Oekraïne. Ik kom oorspronkelijk uit Oekraïne en werd geboren in Berdichev. Ik ondersteun onder andere met mijn schilderen lokale initiatieven om de leefomstandigheden van kinderen ter plekke te verbeteren en hen uitzicht te bieden op een goede opleiding en toekomst.

Loading map