10:00 tot 17:00
19-08-17

De Summer Detail Day, georganiseerd door Carclean.com, is een evenement waar detailers en hobbyisten samenkomen om ervaringen te delen, demonstraties bij te wonen en te profiteren van fantastische aanbiedingen. De dag is een actie- en demodag voor autopoetsmiddelen en autodetailing.

Op de Summer Detail Day zijn de fabrikanten van verschillende merken aanwezig om demonstraties en workshops te geven, vragen te beantwoorden en advies te geven. Hiernaast zijn er speciale dagaanbiedingen waardoor je met flinke kortingen producten kunt aanschaffen. Veel van deze acties zijn zowel in de showroom als via de website www.carclean.com geldig!

Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving van het pand en geschiedt op basis van beschikbare plekken. Langs de singel is er ruimte voor 60 auto’s en op het parkeerdek ook nog een plek voor 150 auto’s. In de straat zelf kan niet geparkeerd worden!

De Summer Detail Day is geen automeeting en je kunt jouw auto dus ook niet ‘showen’ aan andere bezoekers.

De toegang tot het evenement is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk! Om gebruik te maken van give-aways en kans te maken op goodiebags dien je je aan te melden via de onderstaande link: www.eventbrite.nl/e/registratie-summer-detail-day-2017-35200560825