06
mei
StrongmanRun Rotterdam
Hele dag
Bergschenhoek ,
06-05-17

OBSTACLE MUD CHALLANGE
Ga de uitdaging aan tijdens de StrongmanRun Obstacle Mud Challange op zondag 7 mei! Kies uit de Strong-12 of The Original.

Klimmen, klauteren en heel veel modder! Op 6 en 7 mei 2017 zijn er weer genoeg obstakels te nemen in het Hoge Bergse Bos tijdens de Obstacle Mud Challange. Dit modderige spektakel wordt voor de tweede keer georganiseerd in Rotterdam. Zaterdag is het ‘Girls Only’ tijdens de StrongSisterRun, de enige obstacle run voor vrouwen in Europa. Op zondag staan de bikkels aan de start voor de 12 of 21 kilometer.

Het parcours bestaat uit maar liefst zeven soorten ondergronden, verschillende hoogtes en uiteraard genoeg modder en nieuwe obstakels. Deze combinatie maakt de StrongmanRun Rotterdam uniek en uitdagend voor zowel de beginnende als de gevorderde obstacle runner.

EEN WAAR KIJKERS SPEKTAKEL

De Fisherman’s Friend StrongmanRun Obstacle Mud Challenges is een mix van sport en fun én een kijkspektakel voor het publiek. Via een fietsroute langs de hotspots, kan het publiek de runners volgen en aanmoedigen en genieten van muziek, horeca en vermaak. Op het festivalterrein is van alles te beleven.

Tickets: http://www.strongmanrun.nl/rotterdam/2017-2/tickets/

Loading map