24
jun
Straattheater Lansingerland
11:00 tot 15:00
Bergschenhoek,
24-06-17

Op zaterdag 24 juni zetten ze het centrum van Bergschenhoek in Franse sferen. Kom tussen 12.00 – 16.00 uur en je kunt genieten van bijzondere straattheateracts en zelf meedoen met circus of percussie.

De kruin wordt in Franse sferen ondergedompeld met een spectaculaire act van Jarno di Parno. In samenwerking met Bruisend Bergschenhoek en diverse lokale sponsoren wachten op verschillende plekken in het dorp bijzondere acts. Zo is er de turbulente acrobatiek van Tall Tales en De Vliegende Hollander, een figuur uit het verleden, struint rond door de Dorpstraat. Je komt ze vanzelf tegen als je een rondje loopt door het centrum.

Wegens succes verlengd zijn de circuswerkplaats van circus Ravioli, de percussieworkshop van Drumtastic en het Tableau Vivant, waar je lekker los kunt gaan met hoedjes en gekke pruiken.

Het straattheater is al jaren een succesvol en drukbezocht evenement in Lansingerland. Voor een klein budget weten ze ieder jaar het Straattheater tot een feest voor jong en oud te maken en zetten we ons met vrijwilligers in om dit ook voor dit jaar te organiseren.

Het straattheater is gratis toegankelijk

 

Een spectaculaire afsluiting van het culturele seizoen in Lansingerland.
Dat is onze ambitie. Samen met u kunnen we het ook waarmaken!

Orginele ideeën zijn ook altijd welkom, stuur maar een mailtje aan: straattheaterlansingerland@gmail.com

Meer informatie Straattheater Lansingerland

 

Loading map