22
okt
Safe the Date wedding Fair
11:00 tot 16:00
22-10-17

Op zondag 22 oktober 2017 vindt de tweede Save the Date wedding fair in Lansingerland plaats. Als locatie is wederom gekozen voor Retraiterie Rottemeren in Bleiswijk, een kleinschalige trouw-, feest- en vergaderlocatie gelegen aan de oevers van de Rottemeren. Wilt u deze locatie zonder afspraak bekijken? Dat kan op 22 oktober tussen 12:00-17:00 uur. U vindt er die dag tevens diverse enthousiaste ondernemers die u willen helpen uw trouwdag onvergetelijk te maken.

Entree
Toegang tot de Save the Date wedding fair is gratis voor bruidsparen en andere geïnteresseerden. De wedding fair is geopend van 12:00-17:00 uur. Parkeren kan (gratis) op loopafstand van de Retraiterie.

Standhouders
Op de Save the Date wedding fair kunt u diverse ondernemers vinden, die producten en diensten aanbieden die gerelateerd zijn aan (de organisatie van) een bruiloft. Zo krijgt u in één middag een goede indruk van alles wat u nodig heeft voor uw bruiloft, inclusief inzage in de kosten. Veel standhouders hanteren tevens aanbiedingen tijdens de wedding fair, wat u een leuk voordeel kan opleveren. Heeft u een bedrijf gezien waarmee u verder wilt praten? Maak op 22 oktober direct een vervolgafspraak!

Goodiebag
De eerste 100 bezoekers ontvangen een gratis goodiebag, vol met beursaanbiedingen, magazines en anderen leuke tips en hebbedingetjes voor uw bruiloft.

Loterij
Onder de bezoekers die hun gegevens achterlaten, wordt een aantal leuke prijzen verloot. Welke prijzen dit precies zijn houden we nog even geheim, maar vul dus zeker even het bezoekersformulier in! U kunt dit formulier vinden bij de stand voor afgifte van de goodiebags.