18:30 tot 21:00
06-03-18

VrouwEnZorg Lansingerland organiseert op dinsdagavond 6 maart weer een NetwerkCafé !

Met het NetwerkCafé willen we zorgprofessionals uit de regio Lansingerland de mogelijkheid geven laagdrempelig kennis te maken met elkaar. Tussen 19:30 en 22:00 is iedereen van harte welkom bij Ferro in Berkel en Rodenrijs (www.ferro-berkel.nl).

Niet alleen voor de zorg
Tevens zijn deze avond niet alleen zorgprofessionals welkom, maar ook daaraan gelieerde ondernemers. Want we moeten allemaal onze administratie doen, een site bijhouden. Wie weet ben jij de ondernemer die daar helemaal in thuis is.

We zien je graag op 6 maart vanaf 19:30 uur bij Ferro in Berkel en Rodenrijs. Het NetwerkCafé is ook te vinden op facebook. In het evenement daar vind je alle informatie die je nodig hebt. Meer informatie over onze netwerkgroep en onze missie? Neem een kijkje op onze site: www.vrouwenzorg-lansingerland.nl

Delen
Ken je een zorgprofessional of daaraan gelieerde ondernemer in de regio Lansingerland? Stuur deze email dan graag door!

Deelname
Je hoeft je niet aan te melden. Bij binnenkomst betaal je aan de bar € 7,50, hiervoor krijg je twee consumptiemunten. Bij meer dan twee consumpties reken je bij vertrek beneden aan de bar deze af. Gedurende de avond zullen er hapjes geserveerd worden.