10
mei
Moederdag activiteiten
10:00 tot 15:00
10-05-16

Zaterdag 10 mei worden er verschillende moederdagactiviteiten georganiseerd in winkelcentrum Parade Nootdorp.

Van 11:00 tot 16:00 uur worden er op het podium op het Paradeplein sportieve demonstraties gegeven onder begeleiding van moderne muziek. De mannen en vrouwen van Sport Accent geven tussen 11:00 en 13:00 uur demonstraties op het gebied van Kidsdance, judo, functional-training en Zumba. Kom kijken!

De middaguren zijn voornamelijk gericht op de kinderen: Active Health Center geeft alle aanwezige jongens en meiden namelijk een kijkje in de wereld van Xco, Kidsdance, Kidsjudo, Zumba en Latin dance. Deelname is geheel gratis, ontzettend gezond en ook nog eens heel leuk!

Kinderen mogen deze dag ook gratis meedoen aan de workshop Cupcakes versieren voor mama. Onder begeleiding mogen zij gebruik maken van vele soorten eetbare versieringen om hun cupcake zo mooi mogelijk te versieren. Daarna is de moeilijke keus aan de kinderen zelf: bewaren zij het cakeje een dag om hem met Moederdag weg te geven? Of smikkelen zij hem toch zelf lekker op?

Scouting Nootdorp maakt gratis vogelhuisjes met kinderen, ook zeer leuk als Moederdag cadeau! Er is dus een hoop te doen en te zien, kom langs om te genieten van alle gratis activiteiten, de winkeliers wensen u van harte welkom!