04
apr
Cursus Digisterker, leren werken met de digitale overheid
Hele dag
Bergschenhoek,
04-04-16

Heeft u moeite met een DigiD aanmaken en gebruiken, belasting terugvragen, huurtoeslag aanvragen, de status van uw AOW bekijken, het zoeken naar werk, het gebruik van de website van de gemeente? Bibliotheek Oostland organiseert in samenwerking met de stichting Digisterker en met de gemeente Lansingerland de internetcursus ‘Leren omgaan met de digitale overheid’.

Vanaf 2017 verwacht de overheid dat iedereen zijn zaken digitaal regelt. Veel mensen vinden dit moeilijk. Het programma Digisterker is ontwikkeld om te leren werken met de digitale overheid. De cursus wordt in alle kernen van de gemeente Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp gegeven. Het bestaat uit vier lessen van twee uur en wordt begeleid door speciaal hiervoor opgeleide docenten van SWOP en SeniorWeb. De kosten bedragen € 10,- voor de hele cursus.

De cursussen vinden plaats op:

  • Dinsdagmorgen 5, 15, 19 en 26 april van 10.00 – 12.00 uur in het gemeentehuis in Bergschenhoek
  • Dinsdagmiddag 12, 19 april en 3 mei van 13.30 – 15.30 uur in Bibliotheek Oostland in Bleiswijk

Wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar Désirée Hazekamp mailadres volwassenen@bibliotheekoostland.nl. Vermeld in uw mail uw telefoonnummer en de kern waar u woont aan. U kunt zich ook aanmelden bij de informatiemedewerkers in alle vestigingen van Bibliotheek Oostland.

Startdatum van het evenement 05-04-2016
Loading map