16
apr
3D-demonstraties in Bibliotheek Oostland
11:00 tot 15:00
16-04-16

Na de succesvolle demonstratie in Pijnacker kunnen nu de bezoekers van Bibliotheek Oostland op zaterdag 16 april 2016 van 12.00 tot 16.00 uur in de vestiging Berkel en Rodenrijs gratis kennismaken met verschillende type 3D-printers, het 3D-ontwerpproces, het 3D-figuur tekenen met de 3D-printerpennen en het printen van de digitale ‘bouwtekening’.

Tijdens deze middag krijg je een indruk wat het driedimensionale printproces jou kan bieden. Er staan verschillende type (zelfbouw) printers voor je klaar. Gedurende de demonstratie van een 3D tekenprogramma kun je ervaren hoe makkelijk je zelf een tekening om kan zetten naar een 3D geprint object. Voor de jonge ontwerpers is er een mini workshop 3D-knutselen met de 3D-printerpen, een mini workshop tekenen met Doodle3D en gelegenheid om 3D-figuren te verven.

Deze middag is een introductie op komende 3D-activiteiten in de Bibliotheek Oostland. Ter inspiratie worden er diverse modellen getoond. Als topstuk wordt er een werkende (!) en geheel geprinte modelspoorbaan met treinwagons en huisjes getoond.

Loading map