Weer wat leuks ontdekt! Een speelotheek! In Berkel en Rodenrijs zit Speelotheek de Speelhut. Een walhalla voor kinderen. Speelgoed lenen voor 3 weken en daarna weer terugbrengen. Wat fijn!

Het lenen van speelgoed gaat heel eenvoudig. Je betaald 24 euro per jaar aan lidmaatschap en kunt daarna een jaar lang speelgoed lenen van de speelotheek.

Hoe werkt het? Nadat je lid bent geworden ga je met je abonnement naar Speelotheek de Speelhut in Berkel en Rodenrijs en leent maximaal 3 stuks speelgoed voor 3 weken.

Gaat er iets kapot? Geen paniek, kinderen spelen en dan gaat er wel eens iets kapot. Ook daar is iets op verzonnen. Je betaald dan een boete van 2 euro.

Dus is die plastic glijbaan voor in de tuin, die skelter of dat waanzinnige spel best een beetje duur in de aanschaf? Ga dan naar Speelotheek de Speelhut! Er zijn verschillende mogelijkheden om binnen- en buitenspeelgoed te lenen. Het lenen van speelgoed is goed voor je portemonnee en ook nog eens heel duurzaam.

Speelotheek de Speelhut is ideaal voor ouders, kinderen, gastouders, opa’s en oma’s etc. Kortom voor iedereen die begaan is met kinderen een goede reden om lid te worden!

Meer informatie bij Speelotheek de Speelhut

 

 

 

Bewaren

Eva
Author: Eva

Eigenaresse van Evacommunciatie. Moeder van een prachtige dochter, getrouwd met Bas en ‘baasje’ van hondje eLiv. Na 42 jaar in Rotterdam ben ik sinds 2015 gevestigd in Bergschenhoek, een dorpskern van Lansingerland.