Gratis

Je evenement of activiteit aanmelden is gratis! Promoot je evenement hier! Je hoeft geen eigen website te hebben om mensen te vertellen over je evenement. Voorwaarde is dat je activiteit of het evenement in de omgeving van Lansingerland en Pijnacker plaats moet vinden. In Oostland. Ontdek Oostland zorgt voor het doorplaatsen op social media.

Om de hosting en het beheer van deze website te bekostigen zijn er wel inkomsten nodig.

De vormgeving, de bouw, de opzet social media kanalen etc. zijn uit eigen zak betaald door een inwoner van Lansingerland. Om de hosting, de website te onderhouden, de abonnementen op de plugins die de website laten werken en het beheer te betalen zijn inkomsten nodig.

Adverteren

Heb je interesse om dit nieuwe initiatief te steunen en/of wil je jouw onderneming op een effectieve en betaalbare manier promoten op deze website of in onze digitale nieuwsbrief, neem dan contact op. Adverteren op OntdekOostland is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, redactionele stukken, winacties en veel meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op OntdekOostland kun je contact opnemen met info@ontdekoostland.nl

Informatie over online adverteren

Je wilt best adverteren maar leest liever eerst nog wat informatie over online adverteren. Dat kan! Enkele mogelijkheden (maar er zijn er natuurlijk nog veel meer):

Product of dienst review

Het is mogelijk om je product(en) te laten testen en een review te laten schrijven. Over je product(en) zal altijd een eerlijke mening gegeven worden. Na het testen van de producten worden er foto’s of filmpjes gemaakt en er wordt een tekst geschreven. Dit resulteert in een mooi en duidelijk artikel met een link naar jouw website.

Banner

Het is mogelijk een banner te plaatsen. Bij banner-adverteren betaal je per 1000 vertoningen (impressies).

Advertorial, contentintegratie of gesponsorde artikelen

Een advertorial is een duidelijk geschreven artikel om je bedrijf, product of merk te promoten. De sponsoring zal altijd heel duidelijk vermeld worden in het artikel. Het is uiteraard de bedoeling dat het product bij OntdekOostland en haar doelgroep past. Een advertorial zal altijd persoonlijk geschreven en gepubliceerd worden.

Winacties

Winacties zijn een leuke manier om klanten te werven voor je bedrijf. Misschien wil je, jouw producten/merk/website onder de aandacht brengen op deze manier. In samenwerking met OntdekOostland kunnen er leuke acties verzonnen en uitgevoerd worden.

Bezoeken van evenementen en activiteiten

OntdekOostland is beschikbaar voor het bezoeken van events. Na elk bezoek zal er een artikel verschijnen waarin een persoonlijke gedachte en ervaring met de bezoekers van OntdekOostland gedeeld zal worden. Hierbij zal OntdekOostland gebruik maken van bijvoorbeeld tekst, video en foto.

Uitgebreide profielpagina

Tegen extra betaling kunnen organisaties, instellingen of ondernemingen een uitgebreidere profielpagina krijgen op OntdekOostland.

Sponsoring

Om niet alleen maar afhankelijk te zijn van sponsoring uit eigen zak of  adverteerders zoeken we ook sponsors.cHeb jij interesse om OntdekOostland nog leuker te maken? Neem dan contact op!

SPONSORS & PARTNERS